18 ŞUBAT 2017

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL, Seyrantepe Toplu Konut Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Her hafta Perşembe günleri kurulan, pazarda satılan ürünler hakkında bilgi aldı.

Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüşerek, esnaf ve vatandaşın semt pazarı ile ilgili talep ve şikayetlerini dinleyen, Belediye Başkanı ÖZEL, “Hemen her hafta farklı semtlerdeki pazarları ziyaret ediyoruz, esnaf ve vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dinledik, notlarımızı aldık, bu talep ve şikayetler bizim için önemli, bunları her açıdan değerlendiriyoruz, bu kapsamda semt pazarlarının, vatandaşlarımıza daha üstün ve kaliteli hizmet verebilmesi için iyileştirmeler ve düzenlemeler yapacağız.” dedi.

Semt Pazarından ayrılan Belediye Başkanı ÖZEL, incelemelerde bulunmak üzere Aziziye mahallesine geçti. Aziziye mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Cumartesi günleri Aziziye mahallesinde kurulan Pazar yerini de inceleyen Başkan ÖZEL, yaptığı incelemeler neticesinde gelen talepleri de değerlendirerek ilgili birimlere talimatlar verdi.