22 ŞUBAT 2017

Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL Temizlik çalışmalarını incelemek üzere İlçemiz Aziziye Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Semt pazarında yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan ÖZEL, mahalle esnaflarını ve vatandaşları ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Mahalle esnaflarını tek tek gezen ÖZEL, esnafın ve vatandaşların belediyeden talep ve şikayetlerini dinledi. Bu talepler doğrultusunda en kısa zamanda talebin giderilmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahallede futbol oynayan çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklara çeşitli hediyeler vererek pazar yerinden ayrıldı.