2 MART 2017

Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL , hafta sonları yaptığı ev ziyaretleri programı kapsamında Şehitlik ve Yenişehir mahallelerinde oturan Aden ve Öztürk ailelerini ziyaret etti.

Başkan Özel, Şehitlik mahallesinde oturan 2 çocuklu Aden ailesini ziyaret ederek, ailenin belediyeden istek ve taleplerini dinledi. Ailenin çocuklarına hediyeler vererek, onlarla sohbet etti. Aden ailesinden ayrılarak Şehitlik mahallesinde bulunan esnafı da ziyaret eden Özel, bir tüpçü esnafının çay ikramını kırmayarak esnaflarla birlikte çay içti. Esnaflarla sohbetin yanı sıra dükkana gelen vatandaşlarla bire bir ilgilenerek, esnafın ve vatandaşın talep ve şikayetlerini not aldı. Şehitlik mahallesindeki esnaf ziyaretini de tamamlayan Başkan Özel, Yenişehir mahallesinde oturan 4 çocuklu Öztürk ailesini de ziyaret etti. 4 çocuğuyla kirada oturan ve zor koşullarda yaşam mücadelesi veren Öztürk ailesiyle görüşen Özel,  Öztürk ailesine gerekli yardımların yapılması ve eksikliklerinin giderilmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi.