6 MART 2017

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından planlanan program dahilinde ilçenin dört bir yanında üst yapı çalışmalarını devam ettirirken, mücavir alan içerisinde kalan yollar da bakım çalışması ile elden geçiriyor.

Ekipler bu doğrultuda Başkan Özel’in talimatı ile Güzelköy, Başil, Tanışık ve İlbaş mahallerinde kullanılamaz hale gelen yollara stabilize malzeme serimi ve reglaj çalışması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Dr.Mehmet Özel, Güzelköy ile Başil mevkii arasında bağlantı yolu konumunda olan ve kullanılamaz hale gelen yolların yeniden yayaların ve araçların kullanımına elverişli hale getirildiğini belirtti.

Başkan Özel, imkanlar dahilinde tüm taleplere cevap vermeye çalıştıklarını belirterek, “Özellikle olumsuz hava şartlarının sona ermesi ve baharın gelmesi ile birlikte özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın kullanımına yönelik yol yapım çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.