8 MART 2017

Yenişehir Belediye Başkanı Kaymakam Dr. Mehmet ÖZEL , esnaf ziyaretleri programları çerçevesinde Şehitlik Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Esnaflarla sık sık bir araya gelen Başkan Özel, bu hafta şehitlik mahallesindeki esnafları ziyaret ederek, bereketli kazançlar dileğinde bulundu. Esnafların yoğun ilgisi ve ikramıyla karşılanan Özel, esnafın ve vatandaşın nabzını tuttu. Mahallede bulunan dükkanları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı esnaf tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanarak, satılan ürünler hakkında bilgi aldı.  Esnaflarımızın belediyemizden beklentileri ve şikayetlerini değerlendirip, gündemde olan projelerini anlatarak, yapılan ve yapılacak hizmetlerle yüz güldüren Başkan Özel, “Belediye hizmetlerini daha kaliteli sunmak için çalışıyoruz. Bunun için de belediyeden talep ve beklentileri doğrudan vatandaşlarla görüşerek alıyoruz.“ dedi.  Mahallede oynayan çocukları da ihmal etmeyen Başkan Özel, çocuklarla sohbet edip, çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.