24 MART 2017

Belediye başkanı kaymakam Dr.Mehmet ÖZEL Esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaflarımızla sık sık bir araya gelen Başkan Özel, bu hafta ekinciler caddesi, vilayet civarı ve kışla sokakta bulunan günlük ofis semt pazarında  (Perşembe pazarı)  esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etti. Yenişehir’de Daha kaliteli bir yaşam sunmak için  sokakta birebir  halkın ve esnaflarımızın talep ve isteklerini dinleyen ÖZEL gelen talepler doğrultusunda birim müdürlerine talimat verdi.

Esnaflarımızın belediyemizden beklentileri ve şikayetlerini değerlendirip, gündemde olan projelerini anlatarak, yapılan ve yapılacak hizmetlerle yüz güldüren Başkan Özel, Belediyenin tüm imkanlarını vatandaşlarımızın ihtiyaçları için kullanılacağını belirterek, belediye hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Esnaflarla ve vatandaşlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.