30 MART 2017

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp konteynerlerinin dağıtımı planlanan şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanı ÖZEL, ‘’Yenişehirimize yakışmayan ve çirkin görüntü oluşturan çöp bidonlarının tamamen kaldırılacağını belirterek,Temizlik İşleri Müdürlüğü dağıtımlarını sürdürüyor. İlçemizi daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Göreve başladığımız günden itibaren ise 5000 adet çöp konteyneri dağıtıldı.”dedi.

Kaymakam Belediye Başkanı Dr.Mehmet ÖZEL, yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak, ilçenin temizliği konusunda yapılması gerekenleri, halktan gelen istekler doğrultusunda ve ekiplerin tespit ettiği noktalarda sürdürdüklerini ifade etti. Belediye Başkanı ÖZEL ”Temizlik konusu İlçemizin daha temiz bir görünüme kavuşması ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından her zaman önceliklerimiz arasında yer almaktadır.”diye konuştu.

DSC_0344

Daha temiz bir Yenişehir için yoğun bir gayret sarf ederek belediyemiz  sorumluluk alanları içerisinde kalan alanları gerek günlük temizlik çalışmalarıyla gerekse de mıntıka temizliği şeklinde yapılan çalışmalarla hizmetlerimiz devam etmektedir.Mahalle ve köylerimize dağıtımı planlanan 200 adet çöp konteynırı belirlenen ve talep edilen noktalara ulaşmaya devam ediyor.

DSC_0374DSC_0371