30 MART 2017

Evde Bakım Hizmeti Yüzleri Güldürüyor

Belediyemizin 65 yaş üzerindeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürüttüğü "‘Evde Bakım Hizmeti" her geçen gün hizmet ağını genişleterek daha çok aileye ulaşmaya devam ediyor.

Sosyolog,Sosyal Hizmet Uzmanı,Sağlık Teknikeri ve Temizlik personelinden oluşan "Evde Bakım Hizmeti" çalışanları, vatandaşların duaları ile evden ayrılıyor.Bu kapsamda Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz talepler doğrultusunda ve tespit edilen vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edip sorunlarını dinledikten sonra personelimiz tarafından gerekli çalışmalar başlatılıyor.

Evleri ziyaret eden personelimizi güler yüzle ve duayla karşılayan vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden personelimiz evdeki eksiklikleri ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledikten sonra yapılması gereken işlemlere başlıyor.

Ekiplerimiz bu kapsamda yoğun bir çaba sarf ederek Belediyemiz imkanlarını doğrudan vatandaşlarımızla görüşerek daha hızlı bir şekilde sunmaya devam ediyor.

DSC_0150IMG_1098IMG_1100IMG_1099