15 MAYIS 2017

Belediye Başkanı Dr.Mehmet ÖZEL anneler günü münasebetiyle aziz şehitlerimizin emaneti olan şehit annelerimizi ve ailelerini ziyaret etti.

Ziyarette Şehit ailelerinin sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan ÖZEL, şehitler sayesinde bu toprakların vatan olduğunu belirterek, şehitler ve ailelerinin istekleri ve ihtiyaçları olduğu takdirde  her zaman hazır beklediklerini söyledi.Günümüzdeki huzuru şehitlere borçlu olduklarını dile getiren Başkan ÖZEL, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını, her türlü ihtiyaç ve sorunlarında kapılarını çalabileceklerini dile getirdi.

Belediye Başkan ÖZEL’in ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten şehit aileleri, kendileri için en büyük hediyenin unutulmamak olduğunu söyledi.4156