18 MAYIS 2017

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımıza Gıda Ve Kıyafet Yardımı Yapılıyor.

Belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza planlanan şekilde gıda paketi dağıtımı yapıyor. Tespit edilen vatandaşlarımızın adreslerine götürülen yardımlar dışında ekiplerimiz vatandaşlarımızın diğer ihtiyaçlarını belirleyerek imkanlar doğrultusunda karşılama konusunda da gerekli çalışmaları yürütmektedir.Son bir ay içerisinde yaklaşık 100 ailemize ulaştırılan gıda yardımı Ramazan ayı içerisinde de devam etmesi konusunda gerekli hazırlıklar yapılmaktadır.

Tespit edilen vatandaşlarımıza elbise yardımı adreslere ulaşmaya devam ediyor.Kardeş Belediyemiz olan Uşak Belediyesi’nin de destekleriyle elbiseler vatandaşlarımızı  adresine ulaşmaya devam ediyor.