12 HAZİRAN 2017

Belediyemiz tarafından çevre düzenlemesi yapılan  İl Müftülüğü binasında çalışmalar bitti.

Belediyemiz teknik ekip personelinin titizlikle çalıştığı müftülük il binası kilitli parke taş,peyzaj düzenlemesi,çevre temizliği gibi bir çok alanda binanın açılışında katkıda bulundu.Yaklaşık 3500 m² kilitli parke taş,bordür,oluklu taş,kamelya gibi hizmetleri teknik personelimiz titizlikle yaptığı çalışma sonucu tamamlamıştır.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Mehmet Görmez ve Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA ve Belediye Başkanımız Dr.Mehmet ÖZEL İl Müftülüğünün yeni hizmet binasının açılışına katıldılar.

Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İŞLEYEN açılış konuşmasında Belediyemizin hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Mehmet ÖZEL’e teşekkürlerini iletti.

Daha kaliteli ve huzurlu bir Yenişehir için çalışmalarımız devam etmektedir.