16 HAZİRAN 2017

Belediye Başkanı Dr.Mehmet ÖZEL Şehit ve Gazi Ailelerimiz ile iftarda buluştu

Belediyemizin Şehit ve Gazi aileleri için verdiği iftar yoğun katılımla gerçekleştirildi.İftar öncesi misafirleri masalarında ziyaret eden Başkan ÖZEL,misafir olan ailelere tek tek hoş geldiniz diyerek  sohbet etti.

Belediye Başkanı Dr.Mehmet ÖZEL programda yaptığı açıklamada; “Mübarek ramazan ayının Diyarbakırımız için vatanımız, milletimiz, ülkemiz, bayrağımız, ezanımız için güzel geleceklere vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyoruz. Hain terör örgütlerinin saldırıları sonucu şehit haberi duyduğumuz zaman yüreğimiz çok acıyor. Hainlerin kökleri kazınarak ülkemizin refaha kavuşmasına her geçen gün büyüyen, yükselen, gelişen ve birbiriyle kucaklaşan ülkemizin daha güzel ufuklara yelken açmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum.Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan aileleri ile ramazan ayında birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti belirterek ailelerimizin teşrifleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”dedi.

41

Sadece Ramazan ayında değil diğer zamanlarda da Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek sürekli iletişim halinde olan Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÖZEL şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocuklarımıza oyuncak hediye ettikten sonra aileleri kapıda uğurlayarak salondan ayrıldı.1294