Eşbaşkanımız Ergün Ofis Yeraltı Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret etti

Eşbaşkanımız Ergün Ofis Yeraltı Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret etti

Eşbaşkanımız Mehmet Ergün ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun ile Belediye Meclis üyeleri, Ofis Yeraltı Çarşı’sındaki esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

Eşbaşkan Mehmet Ergün halk ile biraya gelerek, istişarelerde bulunmanın kendilerine güç verdiğini vurgulayarak, halkın ve görüş düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Açıklamanın ardından Yüksek Kahvelere geçen Eş Başkanlar, yurttaşlarla sohbet etti.

Kurmancî

Hevşaredarê me Mehmet Ergun serdana esnafên Çarşıya Girtî a Ofîsê kir

Hevşaredarê me Mehmet Ergun û Hevşaredarê Mezin a Amedê Dogan Hatun, esnafên Çarşıya Girtî a Ofîsê ziyaret kirin. Hevşaredaran li kargehên li çarşiyê geriyan, guh dan pirsgirêk û daxwazên esnafan.

Hevşaredar Mehmet Ergun axivî û got ku hatina me ba we, bi gel re şêwirandin, re hêzê dide me û nêrîn û ramanên gel ji bo me girîng in.

Piştî daxuyaniyê Hevşaredaran derbasî qehwexaneyekê bûn û bi hev re axaftin kirin.